Friday, 16 December 2011

semua dah balik!tapi...awak?

asalamualikum....
hah!buat information pengetahuan korang...mama ngan papa yana dah selamat balik...ruper-rupernye...flight dieorang delay mase tu...korang nak tahu...mama ngan papa yana belikan yana aper?haha...pasal gambo tu yana tak leh tunjukan sekarang sebab yana gunakan KOMPUTER mak usu yana...nanti yana tunjukkan gambor ye ok!sekarang nie ISU masalah dier...keluarga yana dah complete dah..tapi...opps cop..cop!korang nak tahu tak aper hadiah yana...hadiah die...gelang...cantik!dan..cincin...pown cantik!haha!hmm...korang nak tahu saper yang belum balik...dan sekali gus ...tidak mengcompletekan hidup yana ialah....
1~kawan...maklumlah sekarang yana dah tak der kawan....semuanye buat haluan sendiri...kecik hati yana tau!hmm....irdina pown macam dah tak onn fb tak update blog..tak calling yana pown..hmm...sedih!
2~sekolah...sekolah untuk tahon depan yana masih tak tahu...sekolah maner...sedih tau!

oklah...tu jerk yang aku yana boleh kogsi....sebenarnye...yana nak citer lagi...tapi kalau yana citer banyak2 pown korang bukanye bacer...sedih tau!haha!klah....bye!

2 comments: