Tuesday, 26 March 2013

so..here i'm back!!

Hola!!
what's new?hmm..nothing..sorry lah lame tak tulis..tak de mase lah..
*eleh kau on fb tu ade mase lah... :)
btw...i want to inform you guys.. kite dapat masuk MRSM JB..ceeh..eksen!hrmm..
sebenarnye tak tau pun nak cakap ape..just i miss you blog..lepas ni tak nk rengang..rengang dah..nak raat-rapt je leh?
haha...btw,now kite dah 14 tahun mak nenya dah 2 tahun kite study kt MRSM JB..hah..nak tau tak sape dormates awesome kite??nak?
*kalau nak terus membace kalau tak nak...pintu keluar kat situ..hihi..tak lah memain je.. :)

OK...FOR 2012 IS...jeng,jeng,jeng..


ok...tu lah name -namenye..sorylah gambar laen tak de..tapi kalau ngan my bestie sister ada..jap eh..cop!bestie?err.. :P
Photo: Bye strawberries. :P

mmg gedik sikit..kite pun menyampah..hihi..ni lah kak dorm ku..kalau die ade..menyampah..tapi kalau die tak de bosan..haha!

ok..sekarang untuk tahun ni pulak k..tahun ni tak de gambar..tapi kite bgtau sape die k?
jap eh..

1.ezzati syahidah.
2.raeidah wahidin.
3.fatin nabila.
4.noryn natasya.
5.yasmin syahira.
6.nur eve nabila.
7.mirza.


k,lah..thats all..
oh..lupe..lupe..
my sweetie best friend in MJSC JB is...


ok..tata titi tutu...bye my love..!!!

No comments:

Post a Comment