Wednesday, 7 December 2011

oit!good luck!opps sorry...tersasul! bad luck!haha!

asalamualikum....oit!...sebenarnye..yana malas nak tulis blog nie tapi....yana tak tahu nak luahkan pade saper...korang..yana baru lepas interview dekat SSI...hmm...nak bagitau nie...sedih!mungkin selame nie...ramai yang cakap kat yana GOOD LUCK! tapi...yana rasa...macam good luck tu ader sedikit sengal mengedik...first sekali...yana terpakai kasut yang....due-due belah kiri...OMG!the first BAD LUCK!hmm...tapi yana tetap lucky sebab tak de orang yang tahu....haha!(ketawelah...ketawa puas-puas)....

bukan banana thief tapi...BAD LUCK THIEF!
selepas itu...yana sakit perut yang teramat sangat dekat bilik menungu the secong bad luck... hmm.. 'mommy,help me!' kalau yana lapar...tak mungkin sebab yana dah sarapan mee...hmm...dah lah lamer tunngu...lepas tu...I'M NOT GO WITH MY MOM! tak bersemangat langsung...dan pasal kasut tu yana rase....ader orang yang tahu...tapi tak berani nak bagitahu yana...n maybe i'll be the...

                          GOSSIP GIRL..
                    ABOUT THE SHOSE!
hah...nak cakap aper kalau macam tu?hah?malu-malu.....tidakk!tolonglah yana....korang tolonglah simpan secret nie...okey!bye

No comments:

Post a Comment